IT oplossingen

  • Een vast aanspreekpunt
  • Wij kennen onze klanten
  • 16 jaar werkervaring op het gebied van IT
  • Duidelijke communicatie over gewerkte uren

IT oplossingen netwerkbeheer

De eerste focus van de IT oplossingen van pchulp.com is om ervoor te zorgen dat servers blijven draaien zodat uw website altijd online bereikbaar is. Om de kans op problemen te minimaliseren zijn we hier pro-actief mee bezig. Mocht het toch zo zijn dat de servers niet werken dan handelen we zeer snel om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer websitebezoekers kunt ontvangen.

Werken in de Cloud biedt voordelen

Op het moment dat u met al uw medewerkers werkt in de Cloud heeft dat meerdere voordelen. Het is bijvoorbeeld gemakkelijker om bestanden te delen aangezien de gedeelde bestanden vindbaar zijn op één plek. Pchulp.com is zowel Microsoft Partner als Reseller van Google Apps en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Quote IT oplossingen

IT oplossingen

Online back-up voor extra zekerheid

Misschien het belangrijkste onderdeel van de IT oplossingen van pchulp.com is om te voorkomen dat u uw bedrijfsdata per ongeluk kwijtraakt. Daarom hebben wij onze eigen back-upserver in een goed beveiligde en dubbel uitgevoerd Datacenter in Rotterdam en Amsterdam. Dus op het moment dat er per ongeluk iets fout gaat aan uw kant dan kunt u tot 30 dagen terug al uw data, dus ook e-mails en documenten, terugvragen. Dat scheelt weer zorgen!

Hosting om u te ontzorgen

Voor al meer dan 100 klanten verzorgen wij de hosting en deze klanten zijn daar zeer tevreden over. Wilt u zelf de verhalen van onze klanten lezen? Bekijk dan onze review pagina. Om u volledig te kunnen ontzorgen kunnen wij ook de hosting uit uw handen nemen. Net zoals onze back-up server zijn onze hosting servers goed beveiligd in het Datacenter in Rotterdam en Amsterdam.