Diensten

Wij helpen het MKB in de regio Eindhoven op het gebied van automatisering met Netwerkbeheer, Werken in de cloud, Online backup en Hosting.

Netwerkbeheer

Pro-actief beheer van computers en server(s) in uw netwerk zodat de kans op problemen minimaal is. Mocht er onverhoopt toch wat misgaan, dan hebben wij de mensen en kennis in huis om snel te schakelen. U hoeft bij ons geen dure contracten af te sluiten om snel geholpen te worden, dat is bij systeembeheer van pchulp.com standaard. In 9 van de 10 gevallen kunnen we dezelfde dag een oplossing bieden, en onze werkdag houdt niet op om 17:00u.

Werken in de cloud

pchulp.com is zowel Microsoft Partner als ook reseller van Google Apps, zodat wij voor u de meest geschikte Cloud oplossing kunnen bieden. Werken in de Cloud geeft specifieke voordelen, maar is niet voor elke organisatie de optimale oplossing. Wij gaan graag met u om tafel om te bekijken of een on-premise (lokaal) of cloud oplossing de beste is voor uw organisatie.

Online backup

 Uw bedrijfsdata is het belangrijkste gegeven binnen uw organisatie, en toch is de backup hiervan vaak niet de hoogste prioriteit. pchulp.com heeft haar eigen backup server in een goedbeveiligde en dubbel uitgevoerd Datacenter in Rotterdam en Amsterdam. We kunnen daardoor een online backup van uw belangrijke data aanbieden. De backups worden op vaste tijden automatisch uitgevoerd zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. In het onverhoopte geval er documenten of mail verloren gaan, kunt u altijd terugvallen op de backup, zelfs tot 30 dagen terug.

Hosting

pchulp.com beschikt over een eigen hosting server in een goedbeveiligde en dubbel uitgevoerd Datacenter in Rotterdam en Amsterdam. Voor meer dan 100 klanten verzorgen wij de website hosting of andere hosting diensten.