Referenties

Enkele van onze tevreden klanten:

Psychologenpraktijk OOG Psychologenpraktijk Oog is een algemene praktijk voor psychologie en pedagogiek, waar kinderen, adolescenten, ouders en volwassenen terecht kunnen voor psychologische hulpverlening.
HousingXL HousingXL is het grootste georganiseerde netwerk van makelaars gespecialiseerd in de bemiddeling en het beheer van huurwoningen in Nederland.
Autismepunt Autismepunt is een kleine zorgaanbieder die volledig is gespecialiseerd in autisme en het gehele pakket van begeleiding, re-integratie, jobcoaching, begeleid wonen, diagnostiek en behandeling in huis heeft.
HBVM helpt opdrachtgevers op een relevante en geloofwaardige manier in contact te komen met hun (potentiële) klanten en doelgroepen. Zij ontwikkelen strategieën en concepten die merkbeloftes omzetten in écht bewijs: niet roepen, maar doen.
Stichting ZoBeter Stichting ZoBeter heeft het co-patiëntschap ontwikkeld om de communicatie voor en door ernstig zieke patiënten in ziekenhuizen direct te kunnen verbeteren, daarmee de patiëntveiligheid te verhogen en de druk op patiënten, familie en zorgverleners te verlichten.
Tribuo Bewindvoering Tribuo biedt zorg, individuele begeleiding en advies op micro, meso en macro niveau. Zij voeren projecten uit op het gebied van Zorg en Welzijn.