Systeem en netwerkbeheerder

  • Uw volledige systeembeheer uit handen nemen
  • Uw volledige netwerkbeheer uit handen nemen
  • Een team van experts met 16 jaar staat voor u klaar
  • Duidelijke afspraken over de kosten

Wat doen onze systeembeheerders

Het doel van onze systeembeheerders is om uw computersystemen volledig te laten werken. Dit betekent dat zij voor u uw computernetwerk beveiligen, hardware en software implementeren en uw aanspreekpunt zijn voor vragen. Naast deze werkzaamheden zorgen onze systeembeheerder nog voor tal van werkzaamheden. Wilt u graag ongestoord door blijven werken? Besteed dan uw systeembeheer uit aan pchulp.com. Wij beheren al succesvol de systemen voor meerdere bedrijven.

Quote systeem en netwerkbeheerder

Wat doen onze netwerkbeheerders

Naast dat het belangrijk is om uw systemen goed te beheren, is het ook belangrijk om een goede netwerkbeheerder aan te stellen. Pchulp.com is de partner die u zoekt. Op uw netwerk zijn meerdere computers, servers, kabels en werkstations aangesloten. Dit netwerk verloopt vaak via een LAN, Local Area Network, of een WAN, Wide Area Network. Onze netwerkbeheerders zorgen ervoor dat alle onderlinge apparaten op elkaar aangesloten zijn en live blijven staan. Wilt u zichzelf de moeite en kosten besparen om zelf uw netwerkbeheer op te zetten en te onderhouden? Neem dan contact op met pchulp.com.

Systeem en netwerkbeheer uitbesteden

Wij snappen dat het beheren van uw systeem en netwerkbeheer één van de minst spannende onderdelen is van uw bedrijf. Echter is het wel belangrijk dat al uw computers, printers en servers goed blijven werken. Door ons deze werkzaamheden uit te laten voeren, kunt u zich weer volledig richten op waar u goed in bent.

Het uitbesteden van uw systeem en netwerkbeheer is een verstandige keuze. Want wat gaat het u kosten als uw medewerkers een dag niet kunnen werken op hun computers, uw website offline staat of als u misschien wel gehackt wordt. Om deze drie punten en nog veel meer andere problemen te voorkomen kiezen bedrijven ervoor om hun systeem en netwerkbeheer uit te besteden aan pchulp.com. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.