Systeembeheer uitbesteden

  • Wij nemen uw zorgen weg over uw systeembeheer
  • Professioneel team met meer dan 16 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken over de kosten
  • Wij bieden binnen 24 uur de oplossing bij eventuele problemen
  • Wij stoppen pas als uw computerprobleem is opgelost

Zorgeloos uw systeembeheer uitbesteden?

Wij van pchulp.com vinden dat computers een middel zijn om werk te verrichten en geen oorzaak moeten zijn voor onzekerheden en irritaties. Daarom zijn wij pro-actief bezig voor onze klanten om problemen te voorkomen zodat u zonder zorgen verder kunt werken. Mocht het toch voorkomen dat er een probleem ons is ontglipt, dan staan onze professionals meteen voor u klaar. Op het moment dat u ervoor kiest om uw systeembeheer uit te laten besteden bij pchulp.com leveren wij kwaliteit, zodat u en uw team ongestoord verder kunnen werken.

Quote systeembeheer uitbesteden

Systeembeheer uitbesteden; waar bestaat het uit

Op het moment dat u ervoor kiest om uw systeembeheer uit te laten besteden bij pchulp.com, wat mag u dan allemaal verwachten van ons? Ten eerste beheren wij uw servers zodat uw bedrijfswebsite online blijft en u altijd bereikbaar bent voor websitebezoekers. Ten tweede updaten wij uw virusscanners waardoor de kans op hackers en malware verkleind wordt. Uw medewerkers werken dan een stuk veiliger en uw data is ook beter beveiligd. Verder mag u van ons verwachten:

  • Het up-to-date houden van besturingssystemen en software
  • Ten allen tijde back-ups maken van uw gegevens
  • Uw medewerkers technische ondersteuning bieden
  • Storingen voorkomen in uw systeembeheer

Systeembeheer

Bespaar uzelf zorgen en kosten

Wilt u graag geen omkijken hebben en geen zorgen maken over uw systeembeheer? Besteed uw systeembeheer dan uit en sluit het servicecontract van pchulp.com af. Dat contract werkt hetzelfde als uw energierekening. U betaald dus maandelijks een voorschot en aan het eind van het jaar kijken we of dit verschilt met het werkelijk aantal uren dat we voor u gewerkt hebben. U ontvangt daarbij ook een urenverantwoording om te zien wat de werkzaamheden van het afgelopen jaar zijn geweest. Alle werkzaamheden vallen binnen dit contract en voor snelle beschikbaarheid vragen wij niks extra. Kortom, op het moment dat u het servicecontract van pchulp.com afsluit, krijgt u extra service waardoor u uw bedrijf extra zekerheid geeft.

Overweegt u om uw systeembeheer uit te laten besteden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.