Zakelijk Netwerkbeheerder

usp's

Professionele netwerkbeheerder nodig?

Wij vinden het leuk om uw netwerk optimaal te laten functioneren zodat u ongestoord kunt werken. Door pro-actief de computers en servers in uw netwerk te monitoren minimaliseren we de kans op problemen! Mocht er onverhoopt toch een storing optreden? Dan staan wij direct voor u klaar om het probleem te verhelpen. Geen lange wachttijden, maar direct een expert die voor u klaar staat. Dat vinden we bij pchulp.com vanzelfsprekend.

quote

zakelijk netwerkbeheer

Waarom uw ICT uitbesteden aan pchulp.com?

Beveiliging staat centraal binnen pchulp.com. Wij garanderen u dat uw vertrouwelijke informatie ook echt vertrouwelijk blijft. Uw bedrijfsdata is bij ons in veilige handen. Daarnaast bekijken we welke maatregelen er moeten worden genomen om de continuiteit van uw bedrijf te waarborgen. Wij zijn ICT Waarborg gecertificeerd en zorgen ervoor dat uw netwerk en werkplekken altijd up en running zijn.

Bespaar kosten door onze transparante kostenstructuur

Door onze lage overhead kosten kunnen we voor u kostenbesparend werken. We werken met een servicecontract in de vorm van het ‘Energierekening’ -principe. U betaald een voorschot per maand, en aan het eind van het jaar kijken we of dit verschilt van het werkelijk aantal uur dat we voor u gewerkt hebben. Alle werkzaamheden vallen onder het contract en u betaald niet extra voor (snelle) beschikbaarheid. Uiteraard ontvangt u een gespecificeerde urenverantwoording omdat we transparant zijn en graag bij u terug komen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Met trots werken wij iedere dag onder andere voor:

klanten